Vores profil

Phelix er en investeringsvirksomhed med speciale i udbud, salg og efterfølgende administration af investeringsprojekter. Vores kontor er solidt plantet i Aarhus, hvorfra Phelix og vores kompetente hold af rådgivere fokuserer på at udvælge stærke projekter, som kan blive en god investering for dig.

Projekterne er især boligejendomme – både bestående ejendomme og nybyggede ejendomme. Ejendommene kan også være en kombination af eksempelvis en dagligvarebutik i stuetagen med boliger i etagerne over.

Vores medejer og direktør Carsten Lykke har mere end 20 års erfaring med strategiske forhandlinger om køb og salg af ejendomme, herunder alle aspekter ved et udbud af et investeringsprojekt og den efterfølgende administration. Carsten Lykkes erfaring bygger blandt andet på medejerskab af en investeringsvirksomhed, der blev solgt fra med succes, ligesom Carsten Lykke har været ansat som administrerende direktør i anden investeringsvirksomhed.

Branchekendskabet hos holdet bag Phelix betyder, at vi kan håndplukke de bedste rådgivere og samarbejdspartnere, der hjælper os med at finde de helt rigtige ejendomme.

Vi tror på tillid, troværdighed og professionalisme i øjenhøjde – og vi mener, hvad vi siger: Vi er en lille organisation, og hos Phelix vil du derfor altid have en fast kontaktperson i alle faser af din investering. Selskabets direktør Carsten Lykke er involveret i alle Phelix’ investeringer, og du vil møde ham fra første gang, I mødes, til de løbende møder i forbindelse med administrationen af projektet.

En investering hos Phelix er en fornuftig investering med lav risiko, et sikkert cash-flow og et godt afkast.

Vi glæder os til at samarbejde med dig.

Læs mere om vores tilgang til projekterne her

Læs mere om, hvorfor vi hedder Phelix her

Læs mere om holdet bag Phelix her

 

Adresse

Phelix A/S
Europahuset
Europaplads 2, 7
8000 Århus C

Medier

  

Kundeportal

Login

TILMELD NYHEDSBREV

Nyhedsbrev

Her kan du følge udviklingen i Phelix Ejendomme. Vi skriver ikke så tit og kun når der er relevante nyheder.

Jeg er interesseret i:


Skifter du mening kan du til altid afmelde dig vores nyhedsbrev og tilbagetrække dit samtykke til øvrig onlinemarkedsføring fra os. Vi behandler naturligvis dine oplysninger med respekt og videregiver aldrig dine oplysninger til brug for andre virksomheder. Læs mere om vores privatlivspolitik på vores hjemmeside. Du kan også kontakte os direkte på cl@phelix.dk og bede om at blive slettet. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev accepterer du at vi behandler dine data i overensstemmelse med ovenstående.

Alle felter skal udfyldes.
Tak for din tilmelding, du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.
LUK

TILMELD NYHEDSBREVSkifter du mening kan du til altid afmelde dig vores nyhedsbrev og tilbagetrække dit samtykke til øvrig onlinemarkedsføring fra os. Vi behandler naturligvis dine oplysninger med respekt og videregiver aldrig dine oplysninger til brug for andre virksomheder. Læs mere om vores privatlivspolitik på vores hjemmeside. Du kan også kontakte os direkte på cl@phelix.dk og bede om at blive slettet. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev accepterer du at vi behandler dine data i overensstemmelse med ovenstående.

Alle felter skal udfyldes.
Tak for din interesse, du vil få materiale tilsendt hurtigst muligt.
LUK