Navnet: Hvorfor Phelix?

Af direktør Carsten Lykke

Selve ordet Phelix betyder lykke. Jeg hedder jo Lykke til efternavn, så alene af den grund var det oplagt med navnet, men Phelix er mere end efternavnet: Phelix er også en måde at investere på, som er rundet af mine mere end 20 år i branchen.

I efteråret 2008 tog jeg en pause fra forhandlinger, millionhandler og finansieringsforslag. Jeg ville gå pilgrimsruten Caminoen. Mens jeg gik på de nordspanske veje dengang, krakkede Lehman Brothers i USA, og finanskrisen brød ud. For hvert skridt jeg tog, blev situationen værre og værre, og i tiden efter blev aktiekurserne ved med at styrtdykke, og mange investorer tabte millioner.

I tiden efter slog det mig: Du finder først ud af, om du har en god rådgiver, når en krise rammer. Når jeg ser tilbage på mine projekter op til 2008, så gik det også stærkt for mig, men fordi jeg var forsigtig, gik det efterfølgende aldrig helt galt. Mange ejendomsselskaber kunne ikke sige det samme desværre og eksisterer derfor ikke længere.

Hos Phelix tror vi på, at en lykkelig ejendomsinvestering er en, der kan overleve en krise. Derfor er vi i Phelix ikke bare optagede af lynhurtige penge og urealistiske afkast nu og her. I Phelix finkæmmer vi markedet og finder i stedet de helt rigtige projekter, der skaber langtidsholdbar velstand for dig og dine nærmeste. For den helt rigtige investering kan du bygge din lykke på.

Så Phelix er både mit navn, og så er det en tilgang til ejendomsinvestering, som du kan bygge din lykke på.

Derfor hedder vi Phelix.

Læs mere om holdet bag Phelix her

Adresse

Phelix A/S
Europahuset
Europaplads 2, 7
8000 Århus C

Medier

  

Kundeportal

Login

TILMELD NYHEDSBREV

Nyhedsbrev

Her kan du følge udviklingen i Phelix Ejendomme. Vi skriver ikke så tit og kun når der er relevante nyheder.

Jeg er interesseret i:


Skifter du mening kan du til altid afmelde dig vores nyhedsbrev og tilbagetrække dit samtykke til øvrig onlinemarkedsføring fra os. Vi behandler naturligvis dine oplysninger med respekt og videregiver aldrig dine oplysninger til brug for andre virksomheder. Læs mere om vores privatlivspolitik på vores hjemmeside. Du kan også kontakte os direkte på cl@phelix.dk og bede om at blive slettet. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev accepterer du at vi behandler dine data i overensstemmelse med ovenstående.

Alle felter skal udfyldes.
Tak for din tilmelding, du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.
LUK

TILMELD NYHEDSBREVSkifter du mening kan du til altid afmelde dig vores nyhedsbrev og tilbagetrække dit samtykke til øvrig onlinemarkedsføring fra os. Vi behandler naturligvis dine oplysninger med respekt og videregiver aldrig dine oplysninger til brug for andre virksomheder. Læs mere om vores privatlivspolitik på vores hjemmeside. Du kan også kontakte os direkte på cl@phelix.dk og bede om at blive slettet. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev accepterer du at vi behandler dine data i overensstemmelse med ovenstående.

Alle felter skal udfyldes.
Tak for din interesse, du vil få materiale tilsendt hurtigst muligt.
LUK