Holdet bag

Holdet bag Phelix’ består af direktør Carsten Lykke og i bestyrelsen to gange Larsen – Hasse og Jesper. Ligesom Carsten Lykke har de to sidstnævnte hver især mere end 20 års erfaring med ejendomsinvestering, og vi i Phelix er derfor særligt stolte af at have to så store kapaciteter i ryggen.

Carsten Lykke har mere end 20 års erfaring med strategiske forhandlinger om køb og salg af ejendomme, herunder alle aspekter ved et udbud af et investeringsprojekt og den efterfølgende administration. Carsten Lykkes erfaring bygger blandt andet på medejerskab af en investeringsvirksomhed, der blev solgt fra med succes, ligesom Carsten Lykke har været ansat som administrerende direktør i anden investeringsvirksomhed.

 

Jesper Larsen har mange års erfaring i projektidentificering, projektudvikling, udbud og administration. Han har bl.a. været direktør hos Difko A/S i 15 år, inden han i 2005 etablerede samarbejde med Hasse Larsen om projektudvikling. Jesper har herudover en række bestyrelsesposter, herunder i Bodahl Møbler ApS , Erria A/S, Lokalebasen.dk og Herning Centret.

Hasse Larsen er bestyrelsesformand i og medlem af en række ejendomsselskaber og ejendomsprojekter. Han har mange års erhvervserfaring som selvstændig statsaut. revisor, bl.a. tidligere som medejer af revisionsfirmaet Wulff & Kjærsgaard. Hasse er medejer af en række virksomheder.

 

Adresse

Phelix A/S
Europahuset
Europaplads 2, 7
8000 Århus C

Medier

  

Kundeportal

Login

TILMELD NYHEDSBREV

Nyhedsbrev

Her kan du følge udviklingen i Phelix Ejendomme. Vi skriver ikke så tit og kun når der er relevante nyheder.

Jeg er interesseret i:


Skifter du mening kan du til altid afmelde dig vores nyhedsbrev og tilbagetrække dit samtykke til øvrig onlinemarkedsføring fra os. Vi behandler naturligvis dine oplysninger med respekt og videregiver aldrig dine oplysninger til brug for andre virksomheder. Læs mere om vores privatlivspolitik på vores hjemmeside. Du kan også kontakte os direkte på cl@phelix.dk og bede om at blive slettet. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev accepterer du at vi behandler dine data i overensstemmelse med ovenstående.

Alle felter skal udfyldes.
Tak for din tilmelding, du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.
LUK

TILMELD NYHEDSBREVSkifter du mening kan du til altid afmelde dig vores nyhedsbrev og tilbagetrække dit samtykke til øvrig onlinemarkedsføring fra os. Vi behandler naturligvis dine oplysninger med respekt og videregiver aldrig dine oplysninger til brug for andre virksomheder. Læs mere om vores privatlivspolitik på vores hjemmeside. Du kan også kontakte os direkte på cl@phelix.dk og bede om at blive slettet. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev accepterer du at vi behandler dine data i overensstemmelse med ovenstående.

Alle felter skal udfyldes.
Tak for din interesse, du vil få materiale tilsendt hurtigst muligt.
LUK