Tilgangen

Phelix er ejendomsinvestering for dig, der sætter pris på, at vi mødes og grundigt gennemgår investeringen, inden vi lægger os fast på et samarbejde. Hos Phelix møder du ikke 5-6 personer i investeringsprojektets mange faser, for vi en lille organisation, hvor du primært møder ejer og direktør Carsten Lykke i alle faser af samarbejdet. Det gør du, fordi vi hos Phelix sætter en ære i at være i tæt og tillidsfuld kontakt med vores kunder gennem hele samarbejdet.

Vi udbyder fornuftige ejendomsinvesteringer til dig, der kan acceptere, at den gode investering tager tid, og til dig, der vil have solide investeringer, som giver et godt afkast.

Vores projekter er dels eksisterende ejendomme, dels nybyggede ejendomme. Vi afdækker grundigt alle scenarier ved en investering, inden vi udbyder et projekt. Vores tilgang til ejendomsinvestering er forsigtig uden de store risici. Har du en anden risikoprofil, kan det enkelte projekt tilpasses hertil.

Vi har valgt tilgangen hos Phelix på baggrund af vores erfaring i ejendomsbranchen, hvor vi har etableret gennemarbejdede projekter gennem de seneste 20 år.

Projekterne udbydes oftest som A/S (aktieselskaber). Udbud sker også som enten K/S (kommanditselskaber) eller P/S (partnerselskaber), da disse selskabstyper gør, at mange investorer kan bruge midler placeret i virksomhedsordningen.

Når vi vælger ejendomme sammen med vores hold af rådgivere, vælger vi bare én til tre ejendomme om året. Inden har vi dog haft op mod 50 ejendomme på skrivebordet, for det tager tid at finde og udvælge den helt rigtige investering. Tilgangen hos Phelix sikrer, at vi finder det helt rigtige projekt, så din investering har en lav risiko, et sikkert cash-flow og et godt afkast.

Phelix er kort sagt ejendomsinvestering for dig, der søger efter det fornuftige sted at placere dine penge, så du kan få langtidsholdbar velstand.

Læs mere om, hvorfor vi hedder Phelix her

Læs mere om holdet bag Phelix her

Adresse

Phelix A/S
Europahuset
Europaplads 2, 7
8000 Århus C

Medier

  

Kundeportal

Login

TILMELD NYHEDSBREV

Nyhedsbrev

Her kan du følge udviklingen i Phelix Ejendomme. Vi skriver ikke så tit og kun når der er relevante nyheder.

Jeg er interesseret i:


Skifter du mening kan du til altid afmelde dig vores nyhedsbrev og tilbagetrække dit samtykke til øvrig onlinemarkedsføring fra os. Vi behandler naturligvis dine oplysninger med respekt og videregiver aldrig dine oplysninger til brug for andre virksomheder. Læs mere om vores privatlivspolitik på vores hjemmeside. Du kan også kontakte os direkte på cl@phelix.dk og bede om at blive slettet. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev accepterer du at vi behandler dine data i overensstemmelse med ovenstående.

Alle felter skal udfyldes.
Tak for din tilmelding, du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.
LUK

TILMELD NYHEDSBREVSkifter du mening kan du til altid afmelde dig vores nyhedsbrev og tilbagetrække dit samtykke til øvrig onlinemarkedsføring fra os. Vi behandler naturligvis dine oplysninger med respekt og videregiver aldrig dine oplysninger til brug for andre virksomheder. Læs mere om vores privatlivspolitik på vores hjemmeside. Du kan også kontakte os direkte på cl@phelix.dk og bede om at blive slettet. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev accepterer du at vi behandler dine data i overensstemmelse med ovenstående.

Alle felter skal udfyldes.
Tak for din interesse, du vil få materiale tilsendt hurtigst muligt.
LUK