Hvorfor investere?

1.

Fornuftige investeringer i ejendomme giver et godt afkast. I tabellen neden for kan du se, hvordan boligpriserne i Danmark har udviklet sig over de seneste 50 år (Kilde: Danmarks Statistik). Alt tyder på, at tendensen over tid vil fortsætte. Sætter du også din lid til boligprisernes historiske udvikling, så er Phelix A/S et godt sted at investere.

 

2.

Du har sikkert en langsigtet pensionsopsparing, der sandsynligvis består af investering i aktier og obligationer. Ved at investere i fast ejendom via din pensionsopsparing, opnår du som investor en yderligere risikospredning.

3.

Hos Phelix A/S investerer du dine penge i fællesskab med andre, hvilket gør det muligt at købe velbeliggende og rentable ejendomme, som ellers kan være svære at komme i nærheden af pga. høje kapitalindskud. Samtidig har du mulighed for at investere dine penge i mere end ét projekt, som igen gør, at du spreder din risiko yderligere.

Adresse

Phelix A/S
Europahuset
Europaplads 2, 7
8000 Århus C

Medier

  

Kundeportal

Login

TILMELD NYHEDSBREV

Nyhedsbrev

Her kan du følge udviklingen i Phelix Ejendomme. Vi skriver ikke så tit og kun når der er relevante nyheder.

Jeg er interesseret i:


Skifter du mening kan du til altid afmelde dig vores nyhedsbrev og tilbagetrække dit samtykke til øvrig onlinemarkedsføring fra os. Vi behandler naturligvis dine oplysninger med respekt og videregiver aldrig dine oplysninger til brug for andre virksomheder. Læs mere om vores privatlivspolitik på vores hjemmeside. Du kan også kontakte os direkte på cl@phelix.dk og bede om at blive slettet. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev accepterer du at vi behandler dine data i overensstemmelse med ovenstående.

Alle felter skal udfyldes.
Tak for din tilmelding, du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.
LUK

TILMELD NYHEDSBREVSkifter du mening kan du til altid afmelde dig vores nyhedsbrev og tilbagetrække dit samtykke til øvrig onlinemarkedsføring fra os. Vi behandler naturligvis dine oplysninger med respekt og videregiver aldrig dine oplysninger til brug for andre virksomheder. Læs mere om vores privatlivspolitik på vores hjemmeside. Du kan også kontakte os direkte på cl@phelix.dk og bede om at blive slettet. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev accepterer du at vi behandler dine data i overensstemmelse med ovenstående.

Alle felter skal udfyldes.
Tak for din interesse, du vil få materiale tilsendt hurtigst muligt.
LUK