Ejendomsselskabet Tornhøj A/S

Projektet består af 30 nyopførte lejligheder, samt en dagligvarebutik, der er udlejet til Salling Group Ejendomme A/S. Området, som Ejendomsselskabet Tornhøj A/S ligger i, vokser befolkningsmæssigt år for år. Der er ca. 2 km til Nyt Aalborg Universitetshospital, der forventes at stå klar i 2021. Endelig er der ca. 2 km til Aalborg Universitet.

Høj lejesikkerhed med en 15-årig uopsigelig lejekontrakt fra Salling Group Ejendomme A/S (Netto).

Renten er fast i 30 år for 52% af finansieringen og fast i 5 år for yderligere 42% af finansieringen.

Samlet indskudskapital kr. 18. mio. (indskud min. kr. 750.000)

Budgetteret udbytte alle hele driftsår.

Attraktivt aktieafkast – 9,2% p.a.

PROJEKTET ER FULDTEGNET.

Adresse

Phelix A/S
Europahuset
Europaplads 2, 7
8000 Århus C

Medier

  

Kundeportal

Login

TILMELD NYHEDSBREV

Nyhedsbrev

Her kan du følge udviklingen i Phelix Ejendomme. Vi skriver ikke så tit og kun når der er relevante nyheder.

Jeg er interesseret i:


Skifter du mening kan du til altid afmelde dig vores nyhedsbrev og tilbagetrække dit samtykke til øvrig onlinemarkedsføring fra os. Vi behandler naturligvis dine oplysninger med respekt og videregiver aldrig dine oplysninger til brug for andre virksomheder. Læs mere om vores privatlivspolitik på vores hjemmeside. Du kan også kontakte os direkte på cl@phelix.dk og bede om at blive slettet. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev accepterer du at vi behandler dine data i overensstemmelse med ovenstående.

Alle felter skal udfyldes.
Tak for din tilmelding, du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.
LUK

TILMELD NYHEDSBREVSkifter du mening kan du til altid afmelde dig vores nyhedsbrev og tilbagetrække dit samtykke til øvrig onlinemarkedsføring fra os. Vi behandler naturligvis dine oplysninger med respekt og videregiver aldrig dine oplysninger til brug for andre virksomheder. Læs mere om vores privatlivspolitik på vores hjemmeside. Du kan også kontakte os direkte på cl@phelix.dk og bede om at blive slettet. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev accepterer du at vi behandler dine data i overensstemmelse med ovenstående.

Alle felter skal udfyldes.
Tak for din interesse, du vil få materiale tilsendt hurtigst muligt.
LUK