Ejendomsselskabet Gudenå A/S

Projektet består af 12 lavenergi 1-plans rækkehuse opført i 2018. Rækkehusene er opført i gode og solide kvalitetsmaterialer i form af fuldmurede lavenergihuse bygget efter BR2015, bygningsklasse 2020 med bl.a. genvex ventilationsanlæg, varmepumpe og solceller på taget.

Husene er beliggende i Stevnstrup få kilometer sydvest for Randers med nem adgang til nord/sydgående motorvej, E45.

Ingen hæftelse ud over indskudskapital.

Samlet indskudskapital kr. 6,75 mio. (indskud min. kr. 750.000)

Budgetteret udbytte i alle hele driftsår.

Attraktivt aktieafkast – 8,5% p.a.

PROJEKTET ER FULDTEGNET.

Adresse

Phelix A/S
Europahuset
Europaplads 2, 7
8000 Århus C

Medier

  

Kundeportal

Login

TILMELD NYHEDSBREV

Nyhedsbrev

Her kan du følge udviklingen i Phelix Ejendomme. Vi skriver ikke så tit og kun når der er relevante nyheder.

Jeg er interesseret i:


Skifter du mening kan du til altid afmelde dig vores nyhedsbrev og tilbagetrække dit samtykke til øvrig onlinemarkedsføring fra os. Vi behandler naturligvis dine oplysninger med respekt og videregiver aldrig dine oplysninger til brug for andre virksomheder. Læs mere om vores privatlivspolitik på vores hjemmeside. Du kan også kontakte os direkte på cl@phelix.dk og bede om at blive slettet. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev accepterer du at vi behandler dine data i overensstemmelse med ovenstående.

Alle felter skal udfyldes.
Tak for din tilmelding, du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.
LUK

TILMELD NYHEDSBREVSkifter du mening kan du til altid afmelde dig vores nyhedsbrev og tilbagetrække dit samtykke til øvrig onlinemarkedsføring fra os. Vi behandler naturligvis dine oplysninger med respekt og videregiver aldrig dine oplysninger til brug for andre virksomheder. Læs mere om vores privatlivspolitik på vores hjemmeside. Du kan også kontakte os direkte på cl@phelix.dk og bede om at blive slettet. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev accepterer du at vi behandler dine data i overensstemmelse med ovenstående.

Alle felter skal udfyldes.
Tak for din interesse, du vil få materiale tilsendt hurtigst muligt.
LUK